Razvoj izdelkov po naročilu

/Razvoj izdelkov po naročilu
Razvoj izdelkov po naročilu 2018-03-05T22:55:19+00:00

Svetovanje, razvoj in raziskave

Ukvarjamo se tudi dejavnostjo svetovanja in razvoja s področja kozmetike. Za vas lahko razvijemo vaše lastne izdelke, ki jih nato prodajate pod svojo blagovno znamko (private label). Po naročilu v našem laboratoriju izdelamo recepture in pripravimo vzorce. Izdelke izdelujemo po modernih in inovativnih mednarodnih konceptih s poudarkom na naravnih sestavinah. Dodatno vrednost vašim izdelkom lahko dodamo z našim širokim znanjem kemije, farmakognozije, zeliščarstva, aromaterapije in procesne tehnologije. Ponujamo tudi možnost, da nekatere že razvite izdelke zapakiramo v vašo embalažo oz. pod vašo blagovno znamko.

Zakaj izbrati nas?

Uredimo vam tudi proizvodnjo v vrhsko opremljenih laboratorij z možnostjo proizvodnje tudi manjših butičnih količin (naprimer 200 – 500 kosov). Seveda pa imamo zmožnosti proizvajati tudi veliko večje količine.
Za vas lahko pripravimo tudi vso ustrezno dokumentacijo, kot je poročilo o varnosti kozmetičnega proizvoda, prijava novega kozmetičnega proizvoda, itd. Poleg omenjenega pa z vami delimo tudi nekatere naše dosedanje izkušnje glede trženja izdelkov.

Razvoj novih prehranskih dopolnil

Hitro rastoči trg prehranskih dopolnil predstavlja velik izziv za prodajalce novih inovativnih izdelkov. Z našim strokovnim znanjem vam lahko pomagamo tudi na tem področju. Skupaj lahko razvijamo nove izdelke in izkoristimo priložnosti, ki se ponujajo.

Herbana